Sremska Mitrovica –  U sredu 22. maja u 17:00 sati, na stadionu FK „Podrinje” u Mačvanskoj Mitrovici, za Ljubicu Adamić će biti odigrana humanitarna utakmica ženskog fudbalskog kluba „Sremice” čiji će protivnik biti glumačka ekipa filma „Montevideo” kojoj se pridržuju Vlada Mandić, Nenad Peruničić, Ivan Gavrilović, direktor CKS „Šumice” Ivan Bakić, predsednik Skupštine grada Sremske Mitrovice Milan Kovačević, gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović i zamenik gradonačelnika Tomislav Janković.
Fudbalska utakmica je organizovana u cilju prikupljanja novčanih sredstava za dvogodišnju devojčicu Ljubici Adamić, za čiju je operaciju srca već sakupljeno 120.000 evra, koliko košta ova teška operacija. Devojčica čeka donatora i još uvek je priključena na aparate i mehaničko srce.
Pošto Ljubicu posle transplantacije očekuje dug i veoma skup oporavak, nastavlja se sa akcijama u Sremskoj Mitrovici.


Posle humanitarnog koncerta koji je održan 15.maja, u organizaciji lokalne samouprave, na kom su prikupljena sredstav od preko 500 hiljada dinara, najavljena utakmica još je jedan korak ka lepšem životu devojčice Ljubice Adamić.

Cena ulaznice je 100 dinara, uz popust od 50 posto, tj. 50 dinara, za grupne ulaznice i decu. Sav prikupljeni novac namenjen je postoperativnom lečenju male Ljubice.

You may also like