Sremska Mitrovica – Najbolji  Ženski  odbojkaški klub u Srbiji „Crvena zvezda“ i Gradski ženski odbojkaški  kluba „EatonSrem-Tempo“ iz Sremske Mitrovice potpisali su ugovor o saradnji.

Ugovor je potpisan između generalnog sekretara ŽOK „Crvena zvezda“ Ane Avramović i predsednika GŽOK „EatonSrem-Tempo“ Slobodana Stojilkovića. Ova dva odbojkaška kluba ostvarivaće kontinuiranu saradnju tokom naredne četiri godine, a kao rezultat očekuju se još bolji rezultati.

Prema rečima generalnog sekretara OK „Crvena zvezda“Ane Avramović, ugovor o saradnji omogućiće mitrovačkim odbojkašicama da igraju, treniraju i unapređuju svoj talenat sa odbojkašicama iz Beograda, a u planu je i saradnja sa Gradskim muškim odbojkaškim klubom.

Saradnja između dva kluba biće upotpunjena zajedničkim radom, treninzima, stručnim radom, obukama, projektima, kao i učestvovanjem na utakmicama.

Kako je istakao predsednik GŽOK „EatonSrem-Tempo“ Slobodan Stojilković, mitrovačke odbojkašice imaće priliku da karijeru nastave u velikom klubu kao što je Crvena zvezda, a svojim zalaganjem i trudom sebi će krčiti put ka velikom uspehu u najboljim odbojkaškim klubovima u Evropi i svetu.

Kao osnovni cilj saradnje predstavnici klubova navode popularizaciju odbojke u svim sredinama, kako većim tako i manjim. Ugovorom o saradnji još više će se ulagati u odbojku, ali i sport uopšte.

 

You may also like