Sremska Mitrovica – Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede Srbije objavila je  obaveštenje o uslovima za ostvarivanje prava na regres za gorivo za prolećne radove, kojim je obezbeđena manja cena goriva od tržišne za 50 dinara po litru.

Poljoprivrednici mogu da kupe regresirano gorivo do 31. maja na pumpama NIS-a. Pravo na kupovinu maksimalno 60 litara regresiranog goriva po hektaru za prolećnu setvu imaju registrovani poljoprivrednici, preduzetnici i preduzeća.

U oglasu u dnevnom listu Politika navodi se da je poljoprivrednicima omogućena kupovina dizel goriva (dizel D2 i evrodizel) u periodu od 1. aprila do 31. maja na 228 pumpi Naftne industrije Srbije.

Pravo na kupovinu maksimalno 60 litara regresiranog goriva po hektaru za prolećnu setvu imaju registrovani poljoprivrednici, preduzetnici i preduzeća.

Spisak pumpi na kojima će moći da se kupuje regresirano gorivo, a koji je naveden u oglasu, biće dostupan i na sajtu Ministarstva poljoprivrede, kao i na sajtu Uprave za agrarna plaćanja.

NIS Petrol benzinske pumpe u Sremskoj Mitrovici:

Sremska Mitrovica II     Marka Aurelija bb     022/639-074
Sremska Mitrovica III     Konstantina Vel.     022/639-072

Benzinske stanice na kojima se prodaje regresirano gorivo u Srbiji pogledajte ovde

You may also like