Sremska Mitrovica – Novi Sad – Plakati sa natpisom „Smrt Bojanu Pajtiću i njegovim poslušnicima“ osvanuli su danas u Novom Sadu.U Novom Sadu osvanuli su plakati „Smrt Bojanu Pajtiću i njegovim poslušnicima“, kao i plakati Pajtića u robijaškoj uniformi, a u više mesta u Vojvodini grafiti „Vojvodina naša dika – biće republika“, prenosi Beta.


Plakati koji su se pojavili na nekoliko lokacija u Novom Sadu bele su boje, na njima piše „Smrt“ i ispod tog natpisa prikazan lik predsednika pokrajinske vlade Bojana Pajtića u prekriženom saobraćajnom znaku, a ispod slike piše i „njegovim saučesnicima“.

 

Osim pomenutih plakata, kako prenose pojedini mediji, u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Pančevu, Beočinu, Irigu, Rumi, Kovačici, Beloj Crkvi i još nekim mestima u Vojvodini osvanuli su grafiti „Vojvodina naša dika – biće republika“, koje je potpisala organizacija „Mlada Vojvodina“.


Pored pomenutog natpisa na grafitima su iscrtane tri zvezdice kao na zastavi AP Vojvodine, koje predstavljaju Srem, Banat i Bačku.

U Novom Sadu je juče održan miting „Stop razbijanju Srbije“, na kojem su opozicione stranke u Skupštini Vojvodine iznele zahteve za smenu pokrajinskog premijera Bojana Pajtića i za raspisivanje prevremenih pokrajinskih izbora.
Izvor.Beta, Tanjug   foto: Tanjug/Jaroslav Pap

You may also like