Novo lice hale “Pinki”

Sremska Mitrovica – Mitrovački sportsko – poslovni centar “Pinki” obnavlja se nakon 26 godina. U hali su urađene 3 kapitalne investicije: rekonstrukcija krova, parketa i tribine. Posetioci sportskih događaja dobiće nove stolice koje će biti fiksirane i ispunjavće sve evropske standarde bezbednosti, nemoguće ih je zapaliti ili skinuti.

slika2Najveća investicija je renoviranje parketa, koji je bio potpuno upropašćen. Veliki broj korisnika koristi kapacitete sportskog centra, ali kako kaže direktor mitrovačke hale “Pinki” Ljubomir Vujčić, uslovi za bavljenje sportom u ovom objektu bili su izrazito loši, što će nakon rekonstrukcije biti u potpunosti promenjeno, pa se očekuje da Mitrovica već sledeće godine dobije dva nova prvoligaša. Do sada u ovom sportskom objektu renovirani su sanitarni čvotrovi, tuš-kabine, svlačionice, a postavljena je i nova rasveta i sigurnosne kamere. U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada Sremska Mitrovica uređen je plato ispred sportskog centra i postavljeno novo osvetljenje, koje nije radilo proteklih petnaest godina.

Projekat se realizuje u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica, nadležnim Pokrajinskim sekretarijatom i Republičkim ministarstvom, a završetak radova se očekuje polovinom septembra kada će hala ponovo biti u punoj funkciji.

You May Also Like