Sremska Mitrovica – Volonteri Kancelarije za mlade Grada Sremska Mitrovica, sa ciljem da naš grad dobije teretanu na otvorenom, u akciji koju organizuje kompanija Coca – cola širom Srbije, danas u 10:00 časova, postavili su štandove ispred Srpkog doma (biblioteke) na kojima se nalaze dva lap – topa, koje su naši sugrađani mogli da koriste za glasanje.

Po rečima predsednika Kancelarije za mlade, Nenada Radmanovića, naš grad nije baš na zavidnom mestu po broju glasova i iz tog razloga su došli na ideju da animiraju Mitrovčane na ovaj način. Mitrovica se trenutno nalazi na 27. mestu, a da bi grad dobio teretanu na otvorenom mora da bude jedan od prvih 15 na listi gradova.

Svi volonteri su zaustavljali prolaznike, poznanike i svoje prijatelje da glasaju. Ukoliko ova akcija pokaže pozitivne rezultate, nastaviće se i u narednom periodu.

Kako navode volonteri, situacija na tabeli gde prvih 15 opstina dobija teretanu, nije najbolja. Mitrovica se trenutno nalazi u velikom zaostatku. Oni su ovom akcijom, podsetili svoje sugradjane, da je potrebno samo da glasaju putem svojih Fejsbuk naloga za svoj Grad, i preko zvanicnog sajta koka kole.

Ako je suditi po dosadašnjim aktivnostima Mitrovčana u okviru akcije “15 teretana za 45 opština” čini se da Sremskoj Mitrovici ne treba teretana na otvorenom.
Posle više od mesec dana od početka takmičenja samo je 3.286 glasova zabeleženo na takmičarskoj stranici, a svako može jednom dnevno da iskoristi priliku i glasa.

U top 30, Sremska Mitrovica je trenutno na 27. mestu.

You may also like