Sremska Mitrovica – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, u petak, 8. februara, raspisao je konkurs za prijavu manifestacija za dodelu finansijske podrške organizatorima naučnostručnih manifestacija, manifestacija sajamskog i izložbenog tipa u vezi s poljoprivrednom proizvodnjom i lokalno – tradicionalnih manifestacija iz nadležnosti Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo AP Vojvodine.

Cilj konkursa je dodela finansijske podrške Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo za organizaciju manifestacija u 2013. godini, za jačanje i podizanje kapaciteta ruralne sredine, povezivanje poljoprivrednika, ruralnog stanovništva, te promocija ruralne sredine i poljoprivrednih prizvoda radi boljeg pozicioniranja na tržištu. Naučnostručne manifestacije u vezi sa: poljoprivredom, preradom poljoprivrednih proizvoda, sigurnošću hrane i kvalitetom proizvoda, organizovanjem poljoprivrednih proizvođača, kao i ruralnim razvojem.

Ovo je prvi konkurs u 2013. godini kojim počinjemo sa dodelom finansijskih sredstava u ukupnom iznosu od 30 miliona dinara.

Konkurs traje do 31. 07. 2013.

Obrazac za podnošenje prijave za ovaj konkurs mozete preuzeti na http://www.arri.rs/upload/dokumenta/2013_Obrazac_za_podnosenje_prijave.pdf

You may also like