Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica organizuje humanitarni koncert „Za Draganin korak“ za pomoć i podršku Dragani Jovanić  u sredu, 6. novembra, u diskoteci Nox sa početkom u 21:30 časova.

U Noxu će nastupiti veliki broj poznatih izvođača koji svojim nastupom žele da pomognu Dragani i na taj način prikupe novac za njenu operaciju matičnim ćelijama u Beču za koju je potrebno deset hiljada evra.

Među izvođačima su poznata imena estradne scene Mira Škorić, Marko Bulat, Ivan Gavrilović, Zoran Borkovac, Zvezde Granda – Mirjana Aleksić, Aleksandra Mitrović, Miloš Brkić, Nemanja Vlahović, Nikola Marinković, kao i bendovi Projekat bend, Oliver Twist bend, Adrenalin bend i DJ Vujo 91.

Program će voditi glumac Bane Vidaković, sponzor je Vila “Bela Ruža”, pokrovitelj grad Sremska Mitrovica, a prijatelj koncerta diskoteka Nox. Cena ulaznice je 300 dinara, a rezervacije su na telefon: 064/980-84-48.

Dragana Jovanić ima 24 godine, živi u Sremskoj Mitrovici sa majkom. Otac je poginuo još 1995. godine. Imala je i brata, ali je i njega izgubila 2009. godine. Na svu ovu nesreću, ona je doživela iste godine saobraćajnu nesreću, a posledica je oduzetost sva četiri ekstremiteta – kvadriplegija. Dragana je 24 sata vezana za krevet ali i dalje traži mogućnost izlečenja. “Ukazala mi se prilika da idem na tretman lečenja sa matičnim ćelijama u Beč (uz preporuku lekara i fizioterapeuta) i na taj način poboljšam svoj život, i opet stanem na svoje noge. Jedina prepreka je finansijska situacija moje porodice koja nije u mogućnosti da mi obezbedi 10. 000 evra za operaciju,” kaže Dragana. Svaki dan donosi sve više nade za ovu devojku, prvenstveno zbog prijatelja i porodice koji svakodnevno obilaze firme i pitaju za postavljanje kutije. Odlaze i u okolne gradove, gde god može postavlja se kutija za pomoć.

You may also like