Sremska Mitrovica – Adaptacija mitrovačkog poslovno-sportskog centra „Pinki“ ušla je u završnu fazu. U ponedeljak, 9. Septembra planirano je otvaranje adaptirang centra „Pinki“.

IMG_5693

Ovih dana se završava rad umetnika Vojislava Krstića na oslikavanju murala i grafita u sali. Na ideju da se oslika mural u prostoru hale, došli su mladi iz kancelarije za mlade Sremska Mitrovica.

IMG_5694

 

 

Umetnik Vojislav Krstić, autor murala, kaže da je oduševljen idejom da sa uradi mural sličan grafitu, jer halu uglavnom posećuju mladi, kojima će ovaj rad sigurno biti zanimljiv. Mural sa motivom izlazećeg sunca je dugačak oko 30 metara, a visok oko pet metara.

IMG_5691

 

Radovi na enterijeru i krovu hale su gotovi, urađeni su novi sanitarni čvorovi, postavljen je novi parket, tu su i nove stolice, nova rasveta, sigurnosne kamere, završen je i plato ispred hale, postavljeno i novo osvetljenje.

Oslikani mural će još dodatno ulepšati izgled hale koja će posle 26. Godina, čista, uređena i obnovljena, za nekoliko dana dočekati ljubitelje sporta.

Možda Vam se svidi i