Sremska Mitrovica – Najmodernija  prodavnica u Srbiji otvorena je i u Sremskoj Mitrovici. Početkom oktobra, Gigatron prodavnica otvorena je u najprometnijem delu grada, u ulici Kralja Petra.

44

 

Gigatron predstavlja nov način komunikacije sa kupcima. Kupci u Sremskoj Mitrovici mogu da pronađu veliki broj IT proizvoda koje žele da kupe na jednom mestu, i informišu se o tehnološkom napretku i novim modelima koji dolaze na tržište.

Ovde je moguće nabaviti televizore, desktop i laptop računare, mobilne telefone, štampače i svu dodatnu opremu svih proizvođača po odličnim uslovima. Pored prodaje Gigatron je specifičan jer Mitrovčani ovde mogu da dobiju i savete iskusnih prodavaca.

 

1Od samog otvaranja prodavnica beleži stalni rast kupaca,“ Iznenadio sam se da su kupci već dosta informisani u vezi asortimana Gigatrona. Od samog otvaranja, dobijamo samo pozitivne kritike od strane kupaca koji su već kupovali ili posećivali Gigatronove radnje u Novom Sadu ili Beogradu,“ rekao je za radio Ozon administrator u Gigatronu Marko Ribić.

Ono što nas izdvaja od drugih je to što kupci, koji su ranije kupovali u Gigatronu, a imaju garanciju i potrebu za servisom, više ne moraju da nose za Novi Sad ili Beograd, već mogu da predaju kod nas u radnju i mi ga otpremamo na servis, takođe sve ono što potrošači vide na našem sajtu i u drugim radnjama širom Srbije, mogu da poruče i kod nas je u roku od 24 sata, dodao je Ribić.

Gigatron je i ime za uspeh za svakog mladog čeveka u Srbiji, ova firma je od svog osnivanja 2003. godine, bila mesto na kome su i najveći entuzijasti mogli da pronađu sve što zamisle.
Danas Gigatron predstavlja, pravog giganta na IT tržištu, koji po asortimanu i uslovima kupovine ubedljivo prednjači.

Važan deo ponude predstavljaju Gigatron računari koji su dostupni u nekoliko Home i Business varijanti, prilagođenih specifičnim namenama, u cilju uspešnog savladavanja svakog zadatka koji se pred njih postavi.

Online kupovina na Gigatron sajtu je odavno moguća, i za ovu varijantu Mitrovčani već znaju. “ Znao sam još ranije za ovu stranicu, posećujem je na vebu. Ovde mogu da postavim pitanje ili pogledam šta je najnovije, mene interesuju kompjuteri,“ rekao nam je mladić koga smo zatekli u kupovini.

Online kupovina na Gigatron sajtu moguća je uz plaćanje platnim karticama direktno iz fotelje! Procedura plaćanja je vrlo jednostavna i daje više mogućnosti. Online narudžbina se može platiti koristeći VISA, EC/MC ili Maestro platnu karticu. Istovremeno, za razliku od mnogih sajtova ove vrste, svaki korisnik može proveriti da li proizvod koji želi da kupi Gigatron ima na svom stanju i to samo jednostavnim, telefonskim pozivom ili putem Skype podrške.

Sve više mladih na internet pristupa preko svojih telefona, pa Gigatron nije zaboravio ni aplikaciju za mobilni telefon. Aplikacija omogućava da se na telefonu na najbrži način proveri sve što je u ponudi, po kojim uslovima, a pored toga mogu se pratiti i specijalne akcije.
Pomoću aplikacije se može i detaljno informisati o svim proizvodima, ocenjivati i komentarisati kupljene stvari, napraviti kupovinu ili rezervaciju.

3

Osim velike ponude, Gigatron ne zaboravlja svoje kupce pa su tu i zanimljive kreativne igrice. Do početka oktobra u Gigatronu je bila aktuelna kreativna akcija, gde su svi zainteresovani mogli da učestvuju. Slanjem slogana za Gigatron, mogla se osvojiti i nagrada, Gigatron Striker desktop računar.

Ovakve ili slične kreativne ideje Gigatron planira i dalje da sprovodi za svoje kupce.
U narednom periodu u novoj Gigatron prodavnici zainteresovani će imati priliku da ostvare popuste i dobiju poklone, što je još jedan razlog da posetite najmoderniju prodavnicu u zemlji a sada i u Sremskoj Mitrovici.

 

 

GIGATRON Sremska Mitrovica – Link

GIGATRON Facebook – Link

 

25

 

 

 

 

 

 

 

Redakcija Ozon

 

You may also like