Sremska Mitrovica/Beograd – Supružnici M.R. i D.R. iz Beograda zarazili su se bakterijom ešerihija koli nakon što su pojeli kačkavalj “aro” koji su kupili u u trgovinskom lancu “Metro”, objavljuju “Naše Novine”. Ovaj novinski tekst najavljen je za današnje štampano izdanje, 7. jun.

Oni su pojeli kačkavalj, a posle sat vremena su dobili dijareju, grčeve, bolove u stomaku, koji su trajali nekoliko dana. Bračni par je mislio da je u pitanju stomačni virus. Ipak, potvrdu da su zaraženi bakterijom, dobili su od “Metroa” koji ih je mejlom, i to tek posle deset dana, obavestio da je sporna namirnica zaražena bakterijom i da ne treba da je jedu!
– “Metro” nas je tek posle deset dana obavestio da kačkavalj koji smo kupili nije ispravan i preporučili su nam da vratimo proizvod. Objasnili smo koliko smo se propatili u međuvremenu, a oni su nam se ljubazno izvinili i vratili novac. Žalili smo se Sanitarnoj i Veterinarskoj inspekciji i dobili savet da imamo pravo na nadoknadu dogovorom ili u krajnjem slučaju tužbom – kažu supružnici M.R. i D.R.
S druge strane, iz trgovinskog lanca tvrde da su reagovali na vreme i iz prodaje povukli sve količine  kačkavalja “aro” koji proizvodi SZTR “Đurđević” iz mesta Pećinci.
(Ozon.rs / Izvor: Telegraf/twitter.com/Nase_Novine )

You may also like