Sremska Mitrovica – Maturanti srednjih škola koji su odlučili da nastave svoje školovanje u Sremskoj Mitrovici, mogu da izaberu neku od ponuda u gradu za dalje školovanje u zavisnosti od njihovih novčanih mogućnosti.

Tako na primer ukoliko odluče da upišu Fakultet za industrijski menandžment potrebno je da izdvoje 1.200 eura, s tim što se prva rata uplaćuje odmah, pri upisu i iznosi 120 eura. Svi brucoši ovom uplatom su sebi ujedno obezbedili udžbenike za tu godinu, kao i prijave ispita.

Još jedna od mogućnosti je Beogradska poslovna škola, visoka škola strukovnih studija. Za upis na ovaj fakultet potrebno je da se odvoje stredstva od 70.000 dinara koja se na ovom fakultetu mogu uplatiti do aprila sledeće godine, ali pored ove školarine uplaćuje se dodatno za svaku prijavu ispita još 850 dinara, kao i za overu semestra 1.200 din.

Visoka škola strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare – Sirmijum još je jedan izbor u nizu za nastavak školovanja.

Školarina za sve vaspitačke smerove iznosi 50.000 dinara, a za smer strukovnog poslovnog informatičara iznosi 60.000 dinara koje takođe možete platiti u više mesečnih rata i u tu cenu nisu uračunati ostali troškovi školovanja.

You may also like