Sremska Mitrovica – Pored pitanja gde za Novu Godinu postavlja se i ono pitanje šta obući? Koliko je para potrebno i koliko su naši sugrađani spremni da izdvoje za doček Nove Godine pitali smo ih i dobili vrlo zanimljive odgovore.

Pošto sam još nezaposlena i zavisim od mame i tate, a oni kao i vlada Srbije imaju budžet kojim predviđaju moje troškove, rešila sam da ove godine budem skromnija i iskoristiću haljinu koju imam od ranije, sa tim da još uvek ne znam gde ću na doček, rekla nam je Maja.

Planiram u Beč kod drugarice da odem, tamo ćemo za Novu Godinu biti na trgu, pa mi je najvažnije da budem u toploj jakni, osim za kartu do tamo, ne izdvajam ništa više za tu noć izjavila je Tamara.

Naš sugrađanin Milan kaže da mu je sasvim nebitno ko će sta da obuče, već sa kim će biti kada sat otkuca ponoć.

Ima onih koji kako kažu tri stvari koje imaju kombinuju na 33 načina, ali i onih koji jedva čekaju da obave novogodišnju kupovinu.

Kolike su pristupačne ili ne cene rešili smo da proverimo po radnjama u našem gradu. Cena ženskih cipela se kreće od 25000 do preko 8000, muških između 4000 hiljada dinara i 8500, cene haljina se kreću između 2400 i 6500 dinara, muške košulje mogu da se kupe po minimalnoj ceni od 2300 dinara, a za farmerke treba izdvojiti minimalno 2000 dinara.

You may also like