Sremska Mitrovica – U čitavoj Srbiji danas pretežno oblačno, jutros je još ponegde bilo slabe kiše, u brdovito planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Od sredine dana postepeno razvedravanje prvo u severnim i zapadnim, zatim i u ostalim krajevima.Vetar slab i umeren, severozapadni.

U Sremskoj Mitrovici razvedravanje. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura 1, najviša dnevna oko 7 stepeni.

U sredu prepodne malo do umereno oblačno, a tokom dana pretežno sunčano. Uveče i tokom noći stvoriće se uslovi za kišu. Minimalna temperatura u sredu minus jedan stepen po Celzijusu, a maksimalna dnevna do 13.

Kiša za koju će se u sredu uveče stvoriti uslovi, prestala bi da pada u četvrtak tokom prepodneva. Tokom dana u četvrtak malo do umereno oblačno, sa dužim sunčanim intervalima i maksimalnom temperaturom do čak sedamnaest stepeni.

Ovih danas se u prepodnevnim satima izvestan oprez savetuje cerebro-vaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Izvesne tegobe mogu osetiti osobe sa psihičkim tegobama. Mogući su pospanost i bolovi u mišićima kao meteoropatske reakcije. Svim učesnicima u saobraćaju se savetuje dodatna pažnja.

You may also like