Sremska Mitrovica – Tri nova inkubatora nabavljena tokom Bitke za bebe za potrebe najmlađih i najhrabrijih boraca u Sremskoj Mitrovici, isporučeni su Opštoj bolnici tokom današnje posete predstavnika Fonda B92 i donatora.

Kupovinu dva nova inkubatora donacijom je omogućio Grad Sremska Mitrovica, dok je sredstva za kupovinu još jednog prvog doma za prevremeno rođene bebe obezbedila kompanija Sirmium Steel iz Sremske Mitrovice.

Prilikom posete Opštoj bolnici, gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branislav Nedimović, predsednik Osnovnog tužilaštva Sremske Mitrovice, Nebojša Popović, i direktor kompanije Sirmium Steel, Velibor Olujić su kratko vreme proveli u neformalnom razgovoru sa medijima i predstavnicima bolnice, a zatim su u društvu v.d. direktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, prim. dr Gorana Ivića i načelnika službe za ginekologiju dr Dragana Malobabića obišli porodilište i tom prilikom zalepili pločice sa imenima donatora na nove inkubatore, izrazivši zahvalnost pokretačima akcije na uloženoj energiji i borbi za bolje uslove u našim porodilištima.

 

 

Možda Vam se svidi i