Sremska Mitrovica – Članica Glavnog odbora Demokrstske stranke Snežana Lakićević Stojačić posetila je Sremsku Mitrovicu.

Posetu Sremske Mitrovice Snežana Lakićević Stojačić iskoristila je i da obiđe uspešnu zanatsku radnju „Švarcvald“ koja se bavi proizvodnjom i prodajom torti i kolača, prilikom koje je rekla da je danas najveći patriotizam u Srbiji otvaranje novih radnih mesta.

“Onaj ko ima 20 prijavljenih radnika zaslužuje poštovanje i podršku ove države, ali i svih onih koji mogu da odlučuju o sudbini ovog naroda. Demokratska stranka ima put, ima snagu i viziju, a ta vizija nas je i dovela do statusa kandidata za prijem u EU”, rekla je Snežana Lakićević Stojačić.

Srđan Kozlina, Lista “Izbor za bolji život- Boris Tadić” rekao je da će u budućem periodu njihov zadatak biće razvoj malih i srednjih preduzeća, nove investicije i otvaranje radnih mesta za Mitrovčane.

Tokom posete Mitrovici članica Glavnog odbora DS-a u centru grada je razgovarala sa građanima kojima je predstavila izborni program liste “Izbor za bolji život-Boris Tadić”.

You may also like