„Sirmium steel“ u top 500

Sremska Mitrovica – Topionica „Sirmium steel“ iz Sremske Mitrovice našla se u publikaciji  „Top 500“ nedeljnika „Nin“, kao firma sa odličnim poslovanjem u 2011. godini.

Tim povodom, predstavnici topionice prisustvovali su okruglom stolu, pod nazivom, „Poslovni izazovi kompanija i finansijskih institucija u 2013“, koji je održan u Sava centru, u Beogradu. Tema okruglog stola bilo je iznalaženje načina za izlazak iz ekonomske krize, i poboljšanje rada svih privrednih sektora. Na sedamdeset i osmom mestu, među 500 kompanija sa uspešnim poslovanjem u Srbiji, našla se topionica „Sirmium steel“, koja od 2010. godine posluje u Sremskoj Mitrovici. Prema podacima sa liste „Top 500“, rast poslovnih prihoda „Sirmium steel“-a, tokom 2011. godine, iznosio je 636,6 procenata, po poslovnim prihodima nalazi se na 84 mestu, dok je peta na listi kompanija koje se  bave metalskom industrijom.

Predstavnici topionice „Sirmium steel“-a očekuju još bolje rangiranje u narednoj publikaciji,  s obzirom da su zadovoljni poslovanjem tokom 2012. godine.

 

You May Also Like