Rezultati 13. Smotre likovnih umetnika amatera Vojvodine

Sremska Mitrovica – Na Trinaestoj smotri likovnih umetnika amatera Vojvodine, održanoj 9. novembra u Carskoj palati u Sremskoj Mitrovici žiri u sastavu  Šandor Šlajf, akademski slikar, Snežana Mišić, istoričar umetnosti i Goran Mitrović, akademski slikar, jednoglasno su doneli o dodeli  sledećih nagrada i priznanja:

Prva nagrada:  Dragan Živanović iz Debeljače i Milorad Pravuljac iz Vrbasa.

Druga nagrada: Vesna Ranđelović Bartoš iz Sremske Mitrovice,  Snežana Davidović iz Kule i  Ranko Vulin iz Petrovaradina.

Treća nagrada: Marjan Đarmati iz Žitišta,  Nataša Trebovac iz Sremske Mitrovice,  Duško Hadžić iz Sremske Mitrovice,  Vanja Jovanović iz Bačkog Gračaca.

Specijalna nagrada: Žaklina Kikić iz Zrenjanina,  Miroslav Biuković iz Sremske Mitrovice,  Milan Radumilo Meca iz Novih Banovaca,  Branko Janković iz Stare Pazove, Zlata Protić iz Rume,  Irena Vuković iz Sombora,  Ilonka Bogišić iz Sombora,  Jelica Čamprag iz Subotice,  Kaća Mandić iz Subotice,  Vesna Pavičić iz Kovina,  Milomir Ivanović iz Banatskog Karlovca,  Ljubomir Jakovljević iz Bezdana,Velimir Bračulj iz Stanišića, Janko Paroškaj iz Rumenke, Miloš Eraković iz Vrbasa, Đula Bezeg iz Srbobrana.

Pohvala: Janko Laco iz Zrenjanina.  Ljiljana Latković iz Zrenjanina, Miroslav Lazić iz Sremske Mitrovice,  Mira Jovanović iz Beograda,  Siniša Grozdanović iz Golubinaca,  Ksenija Vuković iz Sombora,  Selma Stojanović iz Kovina,  Pavešić Eva iz Subotice,  Kudlik Terezija iz Subotice,  Slavica Mosurović iz Kovina,  Gordana Zaklan iz Novog Sada.

 

You May Also Like