Poseta delegacije iz Kine Vladi Vojvodine

Vojvodina – Delegacija iz NR Kine, iz Provincije Đilin, posetiće Vladu AP Vojvodine, 24. septembra 2012. godine, a članove delegacije će primiti potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj prof. dr Dragoslav Petrović i pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Branislav Bugarski.

Petočlanu kinesku delegaciju, koju predvodi sekretar Stalnog komiteta Narodne skupštine Provincije Đilin Junsju Vang, čine i poslanik u Skupštini provincije Jenćun Li, direktor u Narodnoj skupštini Šoufeng Sun, zamenik direktora Centralne kancelarije Stalnog komiteta Skupštine Ćien Ju i zamenik direktora departmana Odeljenja „Euro-Azija“ Kancelarije za spoljne poslove Provincije Šeng Ming. Razgovoru će prisustvovati i predstavnici Ambasade NR Kine u Beogradu.

Delagacija će se sastati i sa potpredsednikom Skupštine AP Vojvodine Milivojem Vrebalovim, a planiran je i prijem u Skupštini Grada Novog Sada, gde će članovi delegacije iz Kine razgovarati sa gradskim čelnicima.

You May Also Like