Milan Kornjača najbolji đak u Sremu

Sremska Mitrovica – U izboru koji već osmi put organizuju “Sremske novine“, učenik Mitrovačke gimnazije Milan Kornjača proglašen je za najboljeg đaka Srema u protekloj školskoj godini.

Komisija koju su činili direktori sremskih srednjih škola, profesori i predstavnici “Sremskih novina“, jednoglasno su odlučili da Milan Kornjača ponese titulu najboljeg đaka u Sremu. Drugo mesto, prema oceni komisije, zauzeo je Nikola Simić učenik šidske Gimnazije “Sava Šumanović“, dok je treće mesto pripalo Teodori Mirčeti učenici inđijske Gimnazije.

U komisiji, koja je po utvrđenim kriterijumima, bodovala rezultate najuspešnijih sremskih đaka, bili su profesori iz šidske i Mitrovačke gimanzije, Danica Gajić i Đorđe Domazet, pedagog medicinske škole “Draginja Nikšić“ Tatjana Vulin, direktor mitrovačke STŠ “Nikola Tesla“ Darko Ljubišić, a u ime “Sremskih novina“ Biljana Dervenić i Dragica Radosavljević.

Na svečanosti koja je održana u prostorijama Udruženja “Oko” u Sremskoj Mitrovici, Milana Kornjaču najboljeg učenika u Sremu “Sremske novine” su, u saradnji sa turističkom agencijom “Cepelin“, nagradile atraktivnim turističkim putovanjem.

 

 

You May Also Like