Sremska Mitrovica – Marko Ribić (28), urednik Radio Ozona iz Sremske Mitrovice, svojim glasom, ali i šarmom, očarao je tročlani žiri „Prvog glasa Srbije“  i našao se među dvadesetčetvoro polufinalista druge sezone ovog popularnog muzičkog takmičenja.

Marko kaže da se za „Prvi glas Srbije“ prijavio u želji da se afirmiše u svetu muzike i njom počne da se bavi profesionalno, a ne samo iz hobija, kako je to do sada bilo.

Učešće u „Prvom glasu Srbije“ mu dosta znači jer je kroz dosadašnje takmičenje stekao samopouzdanje, kojeg mu je na početku manjkalo, kako kaže, zbog jake konkurencije.

Tokom učešća u “Prvom glasu Srbije” kaže da je naučio dosta stvari, koje će mu biti korisne tokom daljeg građenja muzičke karijere.

Za svog mentora,  kompozitora i tekstopisca Sašu  Miloševića Mareta kao i za žiri, ima samo reči hvale. “Kroz rad sa Maretom stekao sam dosta profesionalnog iskustva, kako da dam svoj maksimum, ublažim tremu, steknem sigurnost prilikom nastupa u radionicama i na samom takmičenju. Ostatak žirija, Aleksandru Radović I Vladu Georgijeva, ne mogu komentarisati pošto sam malo radio sa njima, sem prilikom ocenjivanja, kada su bili korektni”, rekao je Marko.

 

O plasmanu u finale, Marko kaže da previše ne razmišlja i da mi je jedini cilj da na svakom predstavljanju, sebe prikaže u najboljem svetlu.

Nakon završetka “Prvog glasa Srbije” Marka čeka puno posla, za početak planira da snimi svoje pesme i na taj način započne profesionalnu muzičku karijeru.

 

Zeljko Vasic – Samo da dobro si (Marko Ribic COVER)

 

You may also like