Sremska Mitrovica – Direkcija za izgradnju Grada Sremska Mitrovica u prethodnom periodu postavila je još tri dečija igrališta na teritoriji grada.

Drvengrad, dečije igralište opremljeno ljuljaškama, klackalicama kao i drvenom kućicom sa toboganima u proteklom periodu dobile su i mesne zajednice Sava, Sutjeska i Nikola Tesla.

Aleksandra Grujin, odbornica u Skupštini grada Sremska Mitrovica, rekla je da je obaveza svakog odbornika Skupštine grada Sremska Mitrovica da se zalažu za najmlađe sugrađane, kao i da svaki deo grada treba da ima mesto gde će roditelji i deca kvalitetno, edukativno i bezbedno provoditi slobodno vreme.

Član saveta mesna zajednica “Sava” i odbornik u Skupštini grada Sremska Mitrovica, Jakob Flanjak , rekao je da če se i ubuduće truditi da deci i najmladjima obezveded kvalitetan i bezbedan prostor za igru, jer su i najmlađi sugrađani bitan faktor društva kojima treba posvetiti paznju.

U Mesnoj zajednici “Nikola Tesla”, obornik Skupštine grada Sremska Mitovica Milorad Popadić, rekao je da će ova mesna zajednica pored toga što je dobila „Drvengrad“ u narednom periodu dobiti i sportsko igralište, tako da će mesto za razonopdu pored dece i roditelja, dobiti i oni, nešto stariji mestani ove mesne zajednice.

You may also like