Sremska Mitrovica – Kompanija “Delta Generali osiguranje”, donirala je 33 dušeka za ležajeve odeljenju Dečije i Opšte hirurgije, Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Direktor regionalnog centra “Delta Generali osiguranja”, Slobodan Ljubišić u pratnji Gordane Crnić, direktorice filijale ove osiguravajuće kuće u Sremskoj Mitrovici danas su predali donirane dušeke direktoru mitrovačke bolnice, Prim.dr Goranu Iviću.

Prilikom predaje dušeka, Gordana Crnić, direktorica filije “Delta Generali osiguranja” u Sremskoj Mitrovici, izrazila je zadovoljstvo što je njena kompanija u mogućnosti da donacijom dušeka pomogne Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, i nada se da će ova donacija stvoriti bolje uslove za lečenje naših sugrađana, ali i podstaći  druge odgovorne kompanije i pojedince da izdavanjem određenih sredstava pomognu zajednici u kojoj žive i rade.

Prim. dr Goran Ivić, direktor Opšte bolnice,  izrazio je zahvalnost kompaniji „Delte Generali osiguranje“, jer je prepoznala potrebe bolnice, koje bolnica u ovom trenutku nije mogla sama da reši.

 

 

 

 

You may also like