Sutra počinje „Srem folk fest“

Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici sutra počinje 9. Međunarodni festival folklora „Srem folk fest“ koji će trajati do nedeje 12. avgusta. Na „Srem folk festu“ učestvovaće 17 ansambala iz 11 država sa više od 500  izvođača.

Prvo festivalsko veče počeće defileom učesnika ulicama centra grada u 19:30 sati, a koncerti će biti održani u 20:30 sati na Žitnim trgu.

Manifestaciju  organizuje „Sirmijumart“ pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica, a u suorganizaciji Odeljenja društvenih delatnosti Opštine Ruma  tako da će i Rumljani imati  bogat festivalski program.

Povodom održavanja međunarodnog festivala folklora “Srem folk fest” utvrđuje se poseban režim saobraćaja od 09. do 12.avgusta u periodu od 19:30 do 22:30 časova i to na sledeci nacin:

Zatvaraju se za saobraćaj motornih vozila ulica Kralja Petra I od raskrsnice sa ulicom Stari šor do raskrsnice sa trgom Svetog Dimitrija, ulica Vuka Karadžića od raskrsnice sa ulicom Parobrodska do Žitnog trga i Žitni trg, zabranjeno je skretanje desno na raskrsnici trg Nikole Pašića i trg Svetog Stefana.

 

 

You May Also Like