„Staropramen karaoke izazov“ dobio finalistu iz Sremske Mitrovice

Sremska Mitrovica – Aktuelni serijal takmičenja talenata u pevanju „Staropramen karaoke izazov“ u organizaciji Apatinske pivare, juće je nastavljen u kafiću Aureus u Sremskoj Mitrovici.

Posle fantastičnih izvedbi 13 mladih ljudi širom Srbije, koji su izborili mesto u velikom beogradskom finalu zakazanom za 20. jun u Beogradu, „Staropramen karaoke izazov“, juče je dobio i četrnaestog finalistu, Marka Ribića iz Sremske Mitrovice.

Marko Ribić, pobednik „Staropramen karaoke izazova“ u Sremskoj Mitrovici, pored direktnog plasmana u veliko finale dobio je četvorodnevno putovanje u „zlatni“ Prag za dve osobe i poseta Staropramen muzeju.

“Za „Staropramen karaoke izazov“ čuo sam preko lokalne radio stanice, i rešio da ih posetim kako bi se uz dobru muziku i fantastičan ukus “Staropramena” proveo sa prijateljima i kolegama. Prvobitno nisam želeo da se takmičim jer se ne bavim profesionalno pevanjem, ali na nagovor kolega ipak sam to učinio. Pobedi se nisam nadao, a prilikom izvedbi pesama jedini cilj mi je bio da ih što bolje izvedem, kako bi napravio što bolju atmosferu i „Staropramen karaoke izazov“ učinio zanimljivijim”, rekao je pobednik karaoka u Sremskoj Mitrovici, Marko Ribić.

Pored Marka, „Staropramen karaoke izazova“ prihvatilo je još 14 mitrovčana, koji su se u nadi velikom finalu i putovanju u “zlatni” Prag, smenjivali ispred karaopke mašine.

Drugoplasirani je Igor Aštalkovski, dok je treće mesto zauzela Vanja Klavžar.

Za podršku učesnicima i nezaboravnu atmosferu ovog raspevanog takmičenja bila je zadužena poznata voditeljka Marija Kilibarda.

“Momci su dominirali, definitivno, imali smo dva momka i jednu devojku u finalu, nekako su bili bolji, spremniji da se pokažu i istaknu. Od svih gradova koje smo do sada obišli, mislim da smo najžešću konkurenciju imali u Subotici. Tamo su toliko dobri glasovi, toliko dobri pevači, kao da su baš radili na tome da ih ukrašavaju.  Našeg velikog pobednika,  kojeg će izabrati žiri na čelu sa Aleksandrom Radović, 20. juna, pored putovanja u Prag dobiće priliku da svoj glas školuje u školi pevanja Aleksandre Radović”, rekla je Marija Kilibarda.

„U današnje vreme, šanse se teško dobijaju. Mladim pevačima je skoro nemoguće da ih neko čuje i vidi, kao i da pokažu koliko mogu i znaju i baš zato Staropramen radi pravu stvar. Radujem se takmičenju u kojem će svi koji imaju pevačkog talenta moći da pokažu svoje mogućnosti. Zajedno ćemo izabrati pobednika koji će, između ostalog, steći pravo i na jedan besplatan semestar u trajanju od 4 meseca u mojoj školi u Beogradu. Nadam se da će konkurencija biti žestoka i da ćemo se, iznad svega, super zabaviti!“, izjavila je Aleksandra Radović.

Pored takmičenja po gradovima, na Staropramen Facebook stranici www.facebook.com/StaropramenPrague, organizovano je i on-line Karaoke takmičenje, a Facebook pobednik pored glavne nagrade, puta u Prag, osvaja i plasman u nacionalno finale Staropramen karaoke izazova gde će se zajedno sa ostalim gradskim finalistima takmičiti za glavnu nagradu: stručno usavršavanje glasa u prestižnoj školi pevanja Aleksandre Radović.

Svako ko ne osvoji glavnu nagradu na gradskim takmičenjima, može da se oproba još jednom u on-line Staropramen karaoke takmičenju na Staropramen Facebook stranici www.facebook.com/StaropramenPrague.

U prethodnom krugu nacionalnog takmičenja Staropramen karaoke izazova učestvovalo blizu 100 takmičara, a u njihovoj muzici i sjajnom provodu uz Staropramen uživalo je više hiljada posetilaca.

Staropramen karavan do sada je posetio Zrenjanin, Beograd, Smederevo, Čačak, Niš, Užice, Novi Sad, Lazarevac, Leskovac, Suboticu, Kragujevac, Pančevo, Jagodinu i Sremsku Mitrovicu.

 

 

 

 

You May Also Like