Sremska Mitrovica – Na deonici regionalnog puta R-103, na Bulevaru Konstantina Velikog, završeno je postavljanje poslednjeg semafora.

Semafor na raskrsnici Bulevara Konstantina Velikog i ulice Milana Tepića sa jedne strane kao i stambenog naselja Strari most, sa druge, od vitalnog je značaja, jer deca iz stambenog naselja Stari most na putu do obližnje osnovne škole Sveti Sava svakodnevno prelaze tu raskrnicu.

„Nedostatak sredstava malo je usporio postavljanje semafora, ali Direkcija za izgradnju grada je shodno svom budžetu, uspela da izdvoji neka dodatna sredstva kako bi se i poslednji semafor postavio“, rekao je Bojan Gavrić, direktor Direkcije za izgradnju grada.

Potpredsednik saveta mesne zajednice 29. Novembar, Goran Crnojački, povodom postavljanja poslednjeg semafora na Bulevaru Konstantina Velikog rekao je : „Kao potpredsednik saveta mesne zajednice 29. Novembar zahvalio bih se Direkciji za izgradnju grada Sremska Mitrovica, što je konačno našla sredstva neophodna za postavljanje ovog semafora, i samim tim put naše dece do škole učini bezbednim.“

You may also like