Sremska Mitrovica – U novogodišnjoj noći na centralnom trgu u Novom Sadu nastupiće Zvonko Bogdan i Bajaga i instruktori, a nakon njih i novosadska pevačica Ana Perišić.

Tokom večernjih sati na bini u centru Novog Sada nastupiće di-džej fanatik, a legenda vojvođanske tamburaške muzike Zvonko Bogdan svoj nastup počeće u 22 časa.

Bajaga i instruktori će pred Novosađane izaći u pola dvanaest, i uz njihove poznate hitove Novosađani, koji se odluče da najluđu noć provedu na gradskom trgu, dočekaće ponoć.

Organizatori su najavili i tradicionalni vatromet u ponoć. Prostor oko bine biće ograđen, sa pojačanim merama bezbednosti.

Angažovano je oko 100 ljudi koji će obezbeđivati proslavu i koji će imati pravo da pretresaju građane i oduzmu pirotehnička sredstva.

Tokom proslave biće zabranjenao parkiranje u samom centru grada i to na parkingu kod Srpskog narodnog pozorišta i na Trifkovićevom trgu, koji će biti rezervisani za ekipe hitne pomoći, policije i vatrogasne službe.

Organizatori su rekli da proslava Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu košta devet miliona dinara, od čega je skoro polovina namenjena za honorare izvođača.

Grad Novi Sad je ove godine prvi put organizovao manifestaciju „Novi Sad srcem“ koja je trajala od 9. do 29. decembra i u sklopu koje su realizovane razne novogodišnje humanitarne akcije i programi.

Možda Vam se svidi i