Na svim putevima u Vojvodini saobraćaj je otežan zbog vlažnih kolovoza ili ugaženog snega do pet santimetara, ali su svi putevi prohodni, navode dežurni u zimskoj službi Vojvodinaputa.
Pošto je temperatura oko nule led se danas nije hvatao na kolovozu, pa nema klizavice. Međutim, uslovi su zimski pa se vozačima preporučuje oprez.
Radnici Komunalija i danas čiste pešačke staze, a svako je u obavezi da sneg očisti ispred svoje radnje, kuće ili zgrade.
Saobraćaj preko Iriškog venca je od sinoć u 22h zabranjen šleperima i teškim vozilima.Auto put je očišćen i prohodan ali se i ovde preporučuje oprez u vožnji.
Saobraćaj na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ funkcioniše normalno na svim linijama, izuzev za Podgoricu.
Posle višečasovnog prekida vazdušnog saobraćaja sa Podgoricom, izazvanog privremenim zatvaranjem aerodroma „Golubovci“, popodne je poleteo putnički avion ka glavnom gradu Crne Gore.
Avion kompanije „Montenegro erlajns“ poleteo je iz Beograda ka podgoričkom aerodromu „Golubovci“ u 13.15 časova, umesto u 7.50 časova.
Meteorolozi kažu da će snega biti još danas i sutra, a tokom nedelje uglavnom suvo i hladnije.Sneg se ponovo očekuje od četvrtka.

You may also like