Predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica, Aleksandar Prodanović kao istaknuta javna i politička ličnost, dobitnik je ovogodišnjeg priznanja „KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ“, za doprinos razvoja preduzetništva u Sremu.

Isto priznanje, ali u drugoj kategoriji, dobila je i Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica za „Najbolje javno preduzeće u Sremu“ , dok je Visoka strukovna škola za obrazovanje vaspitača, takođe iz Sremske Mitrovice, dobila priznanje u kategoriji “ Za Evropske standarde u oblasti obrazovanja i vaspitanja“.

U kategoriji „Za tradiciju i kvalitet pružanja usluga“, nagrađena je preduzeće TE-TO, a „Za visok standard medicinskih usluga“, nagrađena je Opšta bolnica Sremska Mitrovica.

Mitrovačka kompanija „МЕТALFER STEEL MILL“, dobila je priznje za najbolju kompaniju, dok je Ustanova za negovanje kulture Srem, dobila priznanje za očuvanje i negovanje kulturnog nasleđa, srpskog i ostalih naroda koji žive u Sremu.

Priznanje se dodeljuje u okviru projekta „PUT KA VRHU“ koji realizuju Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu i „MEDIA INVENT“ iz Novog Sada, pod pokroviteljstvom Privredne komore Vojvodine i uz stručnu pomoć Regionalne privredne komore. Priznanje će biti svečano uručeno sutra u Nacionalnoj kući fudbala u Staroj Pazovi.

You may also like