Sremska Mitrovica – Iz direkcije za izgradnju Grada Sremska Mitrovica najavljuju nastavak radova u Gradu.U ponedeljak 14. marta počinju radovi u ulici Zmaj Jovina u Sremskoj Mitrovici. Potpuno će se rekonstruisati cela saobraćajnica, sa trotoarima, uradiće se zamena vodovodne mreže, izgradnja atmosferske kanalizacije, rekonstrukcija na nekim mestima fekalne kanalizacije i povezivanje atmosferske kanalizacije iz Dositejeve ulice u Zmaj Jovinu.
Radove izvodi Javno preduzeće Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica, sredstvima fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine koja su obezbedjena 2010 godine, vrednost radova je 69 miliona dinara.
Zbog radova u ulici Zmaj Jovina doći će do izmene režima saobraćaja od ponedeljka 14.marta. Za saobraćaj se zatvara deo ulice Zmaj Jovina od raskrsnice sa ulicom Svetog Dimitrija do raskrsnice sa ulicom Dositejevom.Preusmeravanje saobraćaja vršiće se na raskrsnice Ulica Svetog Dimitrija i Zmaj Jovina i ulica Zmaj Jovina i Dositejeva. Radovi će trajati 90 radnih dana.
Direktor direkcije za izgradnju grada Bojan Gavrić najavio je i nastavak radova na putu r-103. Očekuje se da u narednih 20 dana, ukoliko vremenske prilike posluže počne i sa asfaltiranjem ovog puta, nakon čega bi se rekonstruisala raskrsnica Oborske i ulice Djure Daničića. Takodje se nastavljaju radovi u Ticanovoj ulici i Branka Radičevića.

You may also like