Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici poljoprivrednici koji su prenoćili ispred zgrade opštine Grada Sremska Mitrovica, krenuli su u Laćarak, Martince i Kuzmin, tako da se očekuje se da će danas blokirati put u Kuzminu.
U Inđiji od jutros je blokiran put kod Norma Petrola.
Putni pravac Šid – Tovarnik je takođe danas blikiran a poljoprivrednici su blokirali i putni pravac Stara Pazova – Nova Pazova kod Intertehne.
U Rumi su poljoprivrednici otvorili jednu traku ka putu prema Šapcu.
Auto-moto savez Srbije preporučio je vozačima da se bez preke potrebe ne odlučuju na put kroz Vojvodinu. Nezadovoljni poljoprivrednici blokirali su većinu regionalnih puteva u pokrajini.
Blokirani su putevi oko Subotice, a ima najava da bi poljoprivrednici mogli da blokiraju i auto put prema graničnom prelazu Horgoš. Za saobraćaj je zatvoren put Novi Sad – Bečej kod Bačkog Gradišta, gde se propuštaju vozila svakih sat vremena.
Blokiran je put Odžaci – Novi Sad, a poljoprivrednici najavljuju da će propuštati vozila na svakih pet sati. Blokirana je saobraćajnica Bač – Bačka Palanka – Bogojevo prema granici. Zatvoreni su i mostovi kod Bačkog Petrovca, na putu Odžaci – Sombor, preko Srpskog Miletića, kao i put Lalić – Odžaci – Deronje. Blokiran je put između Vrbasa i Kule.Bhlokiran je put Apatin – Sombor a poljoprivrednici iz ovog dela Bačke najavljuju I blokadu puta prema Banji Junaković.
Put između Beograda i Zrenjanina blokiran je kod Čente, Žablja i Temerina, kao i put u pravcu Kikinde, kod mesta Melenci. U blokadi su i svi putevi oko Pančeva, sem puta koji vodi ka Kovinu.

You may also like