Sremska Mitrovica – Zahvaljujući unapređenju telekomunikacione infrastrukture, a usled sve veće potrebe korisnika za razmenom multimedijalnog sadržaja preko Interneta, kompanija Telekom Srbija je od juče je svim svojim ADSL korisnicima ponudila nove pakete sa znatno većim Internet brzinama.
Uz povećanje brzina upload-a, od 1. februara niže su mesečne pretplate za većinu Click paketa sa dinamičkom IP adresom.
Najveću promenu osetiće korisnici Click 2 paketa, koji su od 1. februara presli na Click 4 paket i kojima su se povećale obe brzine – preuzimanja sadržaja sa Interneta (download) sa 2048 kb/s na 4096 kb/s i slanja sadržaja prema Internetu (upload) sa 192 kb/s na 512 kb/s.
Pored povećanja brzina, korisnicima tog internet paketa smanjena je i mesečna pretplata na 1.799 dinara bez PDV-a., što je ujedno i nova – niža pretplata za Click 4 paket, koji sada ima duplo većinu brzinu upload-a od 512 kb/s.
Korisnici Click 1 paketa, kojima se brzina download-a povećava na 1536 kb/s, od sada mogu da šalju svoje priloge na Internet duplo većom brzinom od 256 kb/s, uz izmenjenu cenu mesečne pretplate u iznosu od 1.299 dinara bez PDV-a..
Korisnici Click 6, Click 8 i Click 16 paketa ubuduće će imati brzinu slanja podataka na Internet od 1024 kb/s, dok će mesečna pretplata za Click 8 biti niža i iznosiće 3.530 dinara bez PDV-a. I za korisnike paketa Click 16 od 1. Februara snižena je mesečna pretplata na 3.825 dinara bez PDV-a.
Iste izmene u pristupnim brzinama uploada i downloada, od 1. februara uvodeni su i za korisnike koji Internetu pristupaju putem statičkih IP adresa, uz smanjenje iznosa mesečne pretplate – do čak 22% za korisnike Click 16 paketa, novi iznos je 6.990 dinara bez PDV –a.

You may also like