Sremska Mitrovica – Direkcija za izgradnju grada, Sremska Mitrovica, na inicijativu mesne zajednice Manđelos, u prethodnom periodu počela je rekonstrukciju prilaznog put selu Manđelos.

Prilazni put ovom selu u Sremu, od svoje gradnje, pre 20 godina, nije značajnije rekonstruisan.

Direkcija za izgradnju grada na inicijativu mesne zajednice Manđelos, uzela je stvari u svoje ruke, rekonstrukcija stare saobraćajnice počela je prošlog meseca, a sada je već u završnoj fazi.

„Na veliko zadovoljstvo meštana i saveta ove zajednice, radovi na rekonstrukciji prilaznoj saobraćajnici selu Manđelos privode se kraju.

Mestanima sela, ova saobraćajnica je od vitalnog značaja, a njenom rekonstrukcijom, nekadašnja saobraćajnica biće zamenjena novom, funkcionalnijom i bezbednijom za saobraćaj, a samim tim, poboljšače se i kvalitet života meštanima ovog sela”, rekao je Drago Kusić, predsednik saveta mesne zajednice Manđelos.

“Meštani sela Manđelos dugo čekaju rekonstrukciju ovog dela puta, jer je on do sada bio jako loša deonica, put je bio uzak, nebezbedan, zimi neprohodan, gotovo neupotrebljiv za saobraćaj,” rekla je Dušanka Ivošević, odbornica u Skupstini Grada i meštanka sela Manđelos.

Predsednik Skupštine Grada, Aleksandar Prodanović, obišao je radove na rekonstrukciji ove saobraćejnice, i ovom prilikom rekao da će gradskim vlastima i dalje prioritet biti privlačenje investitora u cilju otvaranja novih radnih mesta i rešavanje problema nezaposlenosti, kao i razvoj infrastrukture, u cilju obezbeđenja boljeg kvaliteta života za naše gradjane.

Do kraja meseca Avgusta, održaće se sednica Skupstine Grada, na kojoj če se obezbediti uslovi za novog investitora, “Lames grupu”, u okviru koje će se otvoriti novih 250 radnih mesta.

Do kraja godine završiće se svi planirani radovi, a završetak radova na ovoj saobraćajnici je dokaz, da se rokovi i obećanja poštuju, rekao je Prodanović.

You may also like