Sremska Mitrovica – Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je danas da je u sudaru motocikla i automobila, koji se dogodio u ponedeljak kod novosadskog Mosta slobode, poginuo Milan Đonlić (32) iz Sremske Mitrovice.
Vozeći motocikl, on se, na raskrsnici kod Kabelovog igrališta, sudario sa automobilom marke „BMV“, kojim je upravljao sedamnaestogodišnji Novosađanin.
Policija je o udesu dostavila izveštaj nadležnom tužilaštvu, a protiv maloletnog vozača podnela je krivičnu prijavu, jer je upravljao vozilom bez nadzora lica koje ima vozačku dozvolu najmanje pet godina, shodno Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Nesreća se dogodila nešto pre 16 sati, a okolnosti pod kojima se udes dogodio nisu saopštene, prenosi radio 021. Nagađa se da automobil nije stao na znak „stop“ kada se uključivao na glavni put i da je tada naleteo na „jamahu“. Automobil je udario i prošao kroz betonsku ogradu igrališta, a motor se potpuno raspao na nekoliko delova.
Automobilom je upravljao U. J. iz Novog Sada koji za mesec dana postaje punoletan, a vozio je sa probnom vozačkom dozvolom. Sa njim su bila još trojica mladića koji su ostali nepovređeni.

You may also like