Čekanje na granici i preko 30 minuta

Sremska Mitrovica – Zbog početka turističke sezone saobraćaj je pojačan na gotovo svim putnim pravcima, a zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju iz Mađarske traju i više od četiri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Na ostalim graničnim prelazima i na ulazu i prilikom izlaska iz Srbije čeka se do 30 minuta.

Zbog radova na interventnoj popravci mosta na magistralnom putu M/17.1, deonica od GP Bezdan ka Hrvatskoj od 7. juna do 31. avgusta saobraćaj se preko mosta obavlja naizmenično jednom trakom uz semaforsku signalizaciju.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka autoputa E-75 u smeru od Šida ka Beogradu, od Servisnog centra do isključenja za Zemun i Surčin na petlji Tošin bunar. Saobraćaj na ovoj deonici se odvija dvosmerno kolovoznom trakom od Beograda ka Šidu.

Zbog izvođenja radova na šipovima objekta na novoj Dobanovačkoj petlji od 25. maja izmenjen je režim saobraćaja. Za saobraćaj će biti zatvoreno isključenje sa autoputa E-75 u smeru Beograd Šid (nova petlja Dobanovci) na Obilaznicu oko Beograda (ka Ibarskoj magistrali).

Na deonici magistralnog puta M-21 Prijepolje – Bijelo Polje u neposrednoj blizini GP Brodarevo sa Crnom Gorom, saobraćaj će se obustavljati tri puta dnevno i to u periodu od 9.30 do 12.30, od 14.30 do 17.30 i od 22.00 do 03.00.

You May Also Like