„Toplifikacija“ danas počinje sa toplim probama, a radijatori u mitrovačkim stanovima će biti topli najranije u večernjim časovima.
Direktor ovog preduzeća, Slavko Sladojević, za radio Ozon kaže da grejanje građana koji su u sistemu toplifikacije počinje već sutra.
Grejna sezona svake godine zvanično počinje 15. oktobra, a da bi grejanje počelo pre tog datuma potrebno je da tri dana uzastopno temperatura izmerena posle 21h bude manja od 12 stepeni.

Po najavama iz septembra ukoliko ne dođe do drastičnog poskupljenja energenata, Mitrovčani u novu grejnu sezonu ulaze po starim cenama.Da li će cene biti veće saznaćemo sutra, 7.oktobra za kada su iz ovog preduzeća zakazali konferenciju za štampu.

Javno Preduzeće Toplifikacija se tokom ove godine pripremilo za predstojeću grejnu sezonu, urađena je zamena kotlova u naseljima „Stari most“ i „KP dom“, u izmenjivačkoj stanici ugradili su frekventne regulatore i nove pumpe visokog i niskog pritiska, na sistem grejanja priključena je i zgrada socijalnog stanovanja u naselju „Kamenjar“, obezbeđeni su kalorimetri za podstanice u naselju „Kamenjar“, kao i u naselju „Dekanske bašte“.

You may also like