Iako je poznato da ekonomska kriza utiče na platežnu moć građana u JKP,,Vodovod ,, iz Sremske Mitrovice kažu da su zadovoljni naplatom potraživanja.Direktor mitrovačkog vodovoda Saša Bugadžija naglasio je da je kvalitet vodosnabdevanja tokom leta bio mnogo bolji u odnosu na prošlu godinu i da je pored distribucije stavljen akcenat na kvalitet i ispravnost pijaće vode .
Tokom protekla tri letnja meseca proizvedeno je i distribuirano oko 2 miliona kubika vode što je manje za isti period prošle godine .Po rečima tehničkog direktora Vesne Vladisavljević brojnim radovima na sanaciji cevovoda smanjen je gubitak u distibuciji tako da je postignut željeni efekat u smislu redovne isporuke zdrave pijaće vode.
Aleksandra Janošević šef službe za obračun i naplatu potraživanja u mitrovačkom vodovodu dodala je da je ovog leta priključeno 58 novih korisnika na vodovodnu mrežu. Što se tiče naplate veliki dužnici skoro da više i ne postoje.
U vodovodu navode da se sva dugovanja mogu izmiriti u nekoliko mesečnih rata u dogovoru sa Službom za obračun i naplatu.
Do kraja godine neće biti povećana cena distribucije vode.
Više informacija možete dobiti ako nas slušate 91,9 Mhz

B.C

You may also like