U okviru projekta PulSM u organizaciji Omladinskog kluba Grada Sremska Mitrovica i Kancelarije za mlade, sutra u pozorištu Dobrica Milutinović održaće se predstava Mi deca sa stanice Zoo.

Jovan Kovačić predsenik omladinskog kluba Grada Sremska Mitrovica ističe da su se za ovu predstavu odlučili  prvenstveno iz razloga što je ona edukativna za mlade.

Kako bi predstava bila promovisana,  Omladinski klub je poslao dopise svim srednjim školama u Sremskoj Mitrovici i pozvala srednjoškolce da pogledaju ovu predstavu za koju je ulaz besplatan.

Omladinski klub Grada Sremska Mitrovica  najavljuje do 15. decembra niz kulturnih aktivnosti u Sremskoj Mitrovici uz podršku Kancelarije za mlade, Gradske uprave za predškolsko obrazovanje, zdravstvo, socijalnu zaštitu i mlade, pozorište „Dobrica Milutinović“, JKP „Komunalije“, Centar za kulturu „Sirmiumart“ i Ekološki klub Grada.

Iz Omladinskog kluba saopštavaju i da je koncert beogradskog repera Ajs Nigrutina ranije najavljen za 15.oktobar pomeren za 23.oktobar.

Koncert će se održati  u Domu omladine u Sremskoj Mitrovici.

You may also like