Izgradnja kružnog toka na raskrsnici kod Carske palate u Sremskoj Mitrovici je u završnoj fazi. Direktor Direkcije za izgradnju Bojan Gavrić, koji je danas obišao radove na raskrsnici navodi da se radovi izvode po planiranoj dinamici.

-Bez obzira što smo par dana imali par dana lošijeg vremena, radovi se nisu zaustavljali.Završavaju se radovi oko postavljanja ivičnjaka, i nadam se da će radovi u sledećih desetak dana kod Carske palate biti završeni, u smislu asvaltiranja.Nakon toga,  radiće se postavljenje ulične rasvete i svih pratećih elemenata.Ono što je najvažnije je asvaltiranje, da bi saobraćaj u centru grada mogao nastaviti nesmetano da se odvija-rekao je Direktor Direkcije za izgradnju grada Bojan Gavrić

Zoran Žigić ispred Saveta Mesne zajednice Centar  pojašnjava da je ova raskrsnica ranije bila nepregledna i da je saobraćaj u ovom delu grada do sada bio otežan. Najavljuje i radove na izgradnji kanalizacije u ulici Branka Radičevića u Sremskoj Mitrovici.

-Radi se ulica Branka Radićevića, koja već godinama nema kanalizaciju, tako da će građani koji žive na desnoj strani  ulice, moći da se priključe na gradsku kanalizaciju.

Ulica Branka Radičevića će takođe biti rekostruisana-kaže Zoran Žigić

Radovi se izvode u okviru projekta „Izgradnja saobraćajnica i pojačanog održavanja puteva u Sremskoj Mitrovici“ planiranih za 2009./2010.

You may also like