Teško da se bilo ko raduje Novoj godini i Božiću tako kao deca – prvenstveno zbog poklona!Poklone će doditi sva deca od Deda Mraza, a ove godine radio Ozon će deci pokloniti i predstavu!
U Pozorištu Dobrica Milutinović, 30.decembra mališani će moći besplatno da pogledaju DEDA MRAZOV NOVOGODIŠNjI CIRKUS . Interaktivna predstava za decu, koju izvode glumci, animatori, žongleri, štulari i muzičari iz Novog Sada.
Svi zajedno pokušavaju da reše naizgled komplikovan problem i da na razne načine ulove i vrate ukradenu novogodišnju atmosferu, bez koje Deda Mraz neće doći. Naravo u ovoj avanturističkoj potrazi ključnu ulogu će odigrati deca, jer bez njihove pomoći nema ni dobrog raspoloženja. Deca će biti uključena u predstavu na razne načine koji su pripremljeni specijalno za ovu priliku. U potrazi za novogodišnjom atmosferom naše junake prati niz komičnih situacija i neverovatnih poduhvata.
Predstava će se izvoditi od 30. decembra, 16.00 sati.
Poklon predstava za najmlađe mitrovačane je u sklopu akcije koju svake godine realizuje radio Ozon tokom decembra kada nekoga obraduje novogodišnjim poklonom.Ove godine će 90 mališana imati priliku da besplatno pogledaju predstavu.Karte za predstavu se mogu dobiti u prostorijama radija Ozon.

You may also like