Odložen Festival Fenomenalna Srbija

Otkazan je festival „Fenomenalna Srbija“, koji je trebalo da se održi u Sremskim Karlovcima 28.avgista.
Na sajtu festivala stoji saopštenje da je do ovoga došlo zbog tehničkih problema sa lokacijama predviđenim za izvođenje programa. Stupili smo u kaontakt sa jednim od angažovanih organizatora koji nam je rekao da se pojavio problem sa lokacijom održavanja festivala, lokacija je dogovorena na zemljištu SPC, ali na kraju dozvola nije dobijena.Druga lokacija koja se nalazila u samom centru grada nije mogla biti iskorišćena jer je Vlasnik lokala sa kojim se pregovaralo izdao lokal za svadbu pa je i parking morao da bude oslobođen zbog gostiju koji su pristizali na venčanje.Telefon direktora manifestacije, Gorana Marića, je tokom vikenda bio nedostupan.
U okviru festivala trebalo je da budu održani brojni koncerti, performansi, tribine, izložbe, predavanja, kao i ekološki kamp, a sve to u okviru četiri tematske celine – Etno Vudstok, Srpski barok, postmoderna i rokenrol, Tehno Vudstok i Eko Vudstok.
Zbog nesporazuma ili nerazumevanja Festival je otkazan.Ipak, dobili smo i informaciju da postoji mogućnost održavanja ovog Festivala tokom oktobra meseca, 2010.godine.

You May Also Like