Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu šumarstvo dedelio je sredstva u vrednosti od 15 miliona i 500 hiljada dinara za šljunčenje atarskih puteva i odvodnjavanje kanalskih mreža za deset mesnih zajednica na teritoriji sremsko mitrovačke opštine. U ove namene biće izdvojeno još i 15 miliona iz budžeta grada kako je rekao za radio Ozon Aleksandar Prodanović predsenik skupštine grada.
Aleksandar Prodanović – „Mi smo ove godine uspeli da obezbedimo sredstva i iz Pokrajinskog sekreterijata za Poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, to je 9.miliona za šljunčenje atarskih puteva uz 15.miliona koje će se obezbediti iz budžeta Grada i Direkcije za izgradnju grada i to će biti više nego što smo uložili prošle godine.Kada je u pitanju odvodnjavanje pored sredstava koje Javno vodoprivredno preduzeće za ove namene ima, mi smo uspeli da obezbedimo još 6.miliona dinara i to će značajno poboljšati nasu kanalsku mrežu. “

Mesne zajednice koje su dobile novčana sredstva za šljunčenje atarskih puteva i čišćenje kanalskih mreža su Mandjelos, Šašinci, Laćarak,Noćaj, Martinci, Ležimir, Bešenovo, Čalma, Bosut, Jarak.

You may also like