U okviru druge večeri Bihaćkog festivala 2010 održano je finalno veče muzičkog takmičenja na kome je nagradu za najbolji aražman na festivalu poneo Igor Aštalkovski, pevač iz Sremske Mitrovice.

Bihaćki festival je pratilo oko 50 medija iz regiona , dok je iz Srbije ovaj festival snimala televizija Top Music.Za prolazak u finale izborilo se dvadeset tri takmičara.

“ Nisam se nadao nagradi, s obzirom da sam ovoj publici potpuno nepoznat.Ova nagrada je za mene velika potvrda moga rada, jer muziku stvaram u svom studiju.Naravno zahvaljujem Mirku Ćajiću koji je vrhunski odradio produkciju pesme.Ove godine sam bio na još jednom festivalu, koji se prvi put održavao u Srbiji, sa koga sam otišao sa nagradom i pozitivnim utiscima a na Bihaćki festival dolazim i sledeće godine jer me je na prvom mestu oduševila organizacija i ljudi koji su me primili odlično.Iskreno, odlazim prezadovoljan jer sam jedini učesnik iz Srbije i kući nosim nagradu“ rekao je naš sugrađanin Igor Aštalkovski

Osim organizatora, koji knjiži sada već i po 16. put jedan zaista spektakularan muzički događaj, sjajne bihaćke publike i zadovoljnih pjevača, posle festivala, verovatno je najsrećniji Šeki Bihorac. Njemu je stručni žiri dodijelio zlatni mikrofon i pobjedničku titulu Zlatnu plaketu.

You may also like