Igor na Festivalu „Bihać 2010“

U Bihaću, 23. septembra, održaće se je šesnaesti po redu Festival muzike „Bihać 2010“. Na Festival muzike „Bihać 2010.“ pristiglo je u roku više od 400 radova. Festivalski žiri je odabrao 22 kompozicije koje će se predstaviti na ovom festivalu.Ove godine na festivalu učestvuje i izvođač iz Sremske Mitrovice.
Pop pevač Aštalkovski Igor, posle samo nekoliko nekoliko meseci koliko je prošlo od Balkanskog radijskog festivala gde je dobio prestižnu nagradu žirija-Najbolja kompozicija festivala , predstaviće se publici na festivalu „Bihać 2010“
– Nedavno mi je Mirko Ćajić uradio aražman i produkciju za pesmu „Ožiljci”, za koju sam tekst I muziku uradio pre nekoliko meseci i sa kojom nastupam 23. septembra na Festivalu „Bihać 2010 „. Na festivalu očekujem da ljudi prepoznaju kvalitet i veliki trud koji sam uložio, voleo bih da ova pesma dodje do publike i da je zapamte – naveo je Igor.
Kao i svake godine, na Festivalu „Bihać 2010“ pojaviće se veliki broj poznatih izvođača iz svih zemalja eks-Jugoslavije.

You May Also Like