Planirate kupovinu nameštaja? Evo odličnog predloga

Od strane Ozon
0 komentar

Dom je mesto gde stanuje sreća, u koji se vraćate posle svega što se tog dana desilo. Gde skidate sa sebe svakodnevicu i oblačite udobne džempere spokoja i mira.  A da bi vaš dom bio toplina, ognjište i mir, potrebni ste mu vi.  Zato je nezaobilazna destinacija za one koji su u potrazi za sitnicama koje čine dom, za inspiracijom i dobrom idejom, salon nameštaja Ceres enterijer u Sremskoj Mitrovici.

KLASIČAN ILI MODERAN: Kakav je tvoj stil? Ne možeš da izabereš?

Kada se govori o nameštaju, svima na pamet padaju obilasci prodavnica, merenje, odabir, klasičan ili moderan stil… dani i dani biranja. Međutim, svako ko se imalo razume u nameštaj i dizajn, reći će vam da ukoliko imate u gradu mesto gde se kupuje nameštaj i modernog i klasičnog stila, onda ste sve završili na jednom mestu.

Nebitno koliko ste probirljivi, u ovakvoj prodavnici nameštaja, dizajneri su vrhunski. I kod većine modela imate mogućnost da birate boje, dezene i materijale i time personalizujete svoj životni ili radni prostor.

Veliki izbor za svačiji ukus

Kvalitetan i funkcionalnim nameštaj – Novootvoreni salon nameštaja Ceres enterijer u Sremskoj Mitrovici.

Pažljiv odabir nameštaja pomaže nam da uredimo prostor za odmor ili rad po svom ukusu.

Salon nameštaja Ceres enterijer sve po vašem ukusu, željama i potrebama. Kada kupujete nameštaj, naspram svojih želja prilagodite dizajn enterijera, ali vodite računa o tome da uložite u kvalitetne artikle koji će vas dugo služiti i pritom ostati očuvani kao kad su tek kupljeni.

To vam najbolje može ponuditi upravo Salon nameštaja Ceres enterijer

Modeli u salonu ostavljaju bez daha svojim izgledom i načinom izrade. Veliki izbor kožnih i garnitura od štofa. Mogušnost izbora boja i dimenzije koje se prilagođavaju vašem domu. U salonu nameštaja Ceres enterijer čekaju vas i moderne i klasične trpezarije i trpezarijski stolovi.

Da je sve u nameštaju, potvrdiće vaša spavaća soba. Kada odaberete dobar krevet uz pravi dušek, u njemu ćete dobiti svu potrebnu energiju kada se budete odmarali i bićete produktivniji tokom izvršenja radnih zadataka.

Kada se spominje Italija, svakome na pamet padaju moda, automobili i vrhunsko vino. Međutim, Italijanski tepisi vas vode baš tu, u luksuz. U salonu nameštaja Ceres enterijer luksuzni Italijanski tepisi za vašu notu luksuza, kojij niko neče odoleti.

Nebitno koliko ste probirljivi, sam ulazak u salon nameštaja Ceres enterijer daje jedinstven osećaj i odabir je jednostavan.

I za kraj. Ovde se ne kupuje samo nameštaj, tepisi, trpezarije, ogledala… iz salona izlazite sa brigom manje – Besplatno dobijate i savete za urešenje vašeg doma šod vlasnika salona diplomiranog inženjera arhitekture Crnojakić Zdravka.

Svratite danas u naš izložbeni prostor da biste otkrili prelep izbor kvalitetnog nameštaja za svaku sobu vašeg doma.

CERES enterijer

Stari šor 36

Sremska Mitrovica

+381 63 85 84 007

FACEBOOK

INSTAGRAM

Možda Vam se svidi i