Mališani „Pčelice“: Pogledajte šta smo radili ove godine

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA/Ozon Media. U holu Gradske kuće u Sremskoj Mitrovicci, postavljeni su procesni panoi i produkti dečijeg rada predškolske ustanove „Pčelica“.

Ove godine, kao i predhodnih, u predškolskoj ustanovi „Pčelica“ programi koji se realizuju tokom godine, fokusirani su na učenje kroz zajedničko učešće dece i odraslih u prostorima koji su inspirativni i provokativni za dete, u kojima ono može slobodno da istražuje, isprobava, da se igra, sarađuje sa drugima i upoznaje svet oko sebe. Vaspitači, roditelji, pedagozi i deca zajedno kreiraju projekte, osluškujući želje dece, tako ih podstičući da razviju strast ka učenju i radoznalost.

Produkti rada, mališana predstavljeni su u Gradskoj kući. Prvi su se predtavili vrtići „Maslačak“, „Zvezdica“ i „Lane“. U narednom periodu predstaviće se i preostali vrtići.

Građani mogu na ovoj izložbi da vide puno interesantnih tema i maketa koje su pravili zajedno sa vaspitačicama, mnogo istraživanja i znanja na temu koja je zanimljiva deci, grad, vrtić, ulice…

iOrganizovanjem promotivnih aktivnosti u lokalnoj zajednici u saradnji sa ostalim institucijama i lokalnim medijima, Predškolska ustanova „Pčelica“ doprinosi podizanju svesti o značaju uloge vrtića za svako dete, porodicu i zajednici u celini. U skladu s tim, u holu Gradske kuće postavljeni su procesni panoi i produkti dečijeg rada. Čast da se prvi predstave imali su vrtići „Maslačak“, „Zvezdica“ i „Lane“. U narednom periodu predstaviće se i preostali vrtići.


Pozivamo sve zainteresovane građane da posete izložbu i uživaju u dečijim umećima nastalim u toku projekata koji su deo vaspitno-obrazovnog rada.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik