Mališani „Pčelice“: Pogledajte šta smo radili ove godine

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA/Ozon Media. U holu Gradske kuće u Sremskoj Mitrovicci, postavljeni su procesni panoi i produkti dečijeg rada predškolske ustanove „Pčelica“.

Ove godine, kao i predhodnih, u predškolskoj ustanovi „Pčelica“ programi koji se realizuju tokom godine, fokusirani su na učenje kroz zajedničko učešće dece i odraslih u prostorima koji su inspirativni i provokativni za dete, u kojima ono može slobodno da istražuje, isprobava, da se igra, sarađuje sa drugima i upoznaje svet oko sebe. Vaspitači, roditelji, pedagozi i deca zajedno kreiraju projekte, osluškujući želje dece, tako ih podstičući da razviju strast ka učenju i radoznalost.

Produkti rada, mališana predstavljeni su u Gradskoj kući. Prvi su se predtavili vrtići „Maslačak“, „Zvezdica“ i „Lane“. U narednom periodu predstaviće se i preostali vrtići.

Građani mogu na ovoj izložbi da vide puno interesantnih tema i maketa koje su pravili zajedno sa vaspitačicama, mnogo istraživanja i znanja na temu koja je zanimljiva deci, grad, vrtić, ulice…

iOrganizovanjem promotivnih aktivnosti u lokalnoj zajednici u saradnji sa ostalim institucijama i lokalnim medijima, Predškolska ustanova „Pčelica“ doprinosi podizanju svesti o značaju uloge vrtića za svako dete, porodicu i zajednici u celini. U skladu s tim, u holu Gradske kuće postavljeni su procesni panoi i produkti dečijeg rada. Čast da se prvi predstave imali su vrtići „Maslačak“, „Zvezdica“ i „Lane“. U narednom periodu predstaviće se i preostali vrtići.


Pozivamo sve zainteresovane građane da posete izložbu i uživaju u dečijim umećima nastalim u toku projekata koji su deo vaspitno-obrazovnog rada.

Možda Vam se svidi i