Keramika Jovanović“ osnovana je januara 1994. godine u Zrenjaninu, kao trgovinska kompanija koja se bavila distribucijom građevinskog materijala na veliko i malo. Na početku razvoja i formiranja danas zavidne tržišne pozicije, u kompaniji „Keramika Jovanović“ dominantna poslovna aktivnost je bila prodaja crepa i opekarskih proizvoda.

Ukoliko vam je odabir elemenata za kupatilo, osim kreativnosti i preferiranog dizajnerskog stila, određen i raspoloživim budžetom, ovo je savršena prilika da renovirate ili uredite po prvi put celokupno kupatilo bez ograničenja.

U periodu od 27. do 29. maja u svim našim salonima organizujemo novu akciju “Sistem kupi i 20% popusta pokupi”. Da biste ostvarili popust od 20% vaš račun mora da sadrži sledeće elemente sistema, a pri tom količina nije određena:

pločice,
lepak,
sanitariju,
baterije,
kupatilski nameštaj,
kadu/tuš kabinu ili paravan.

Ako pored ovih nabrojanih elemenata odaberete i proizvode koji nisu obuhvaćeni akcijom (kao što su npr. lajsne, bojler, galanterija, sušači, slivnici, podne rešetke i slično) popust će se odnositi i na njih jer se obračunava na ukupan iznos računa.

Mogućnost plaćanja na odloženo se podrazumeva, do 12 mesečnih rata, bez kamate, putem administrativne zabrane, preko PIO fonda i čekovima građana i prilikom kupovine akcijskih artikala.

You may also like