Centro Apartmani

Od strane Ozon
0 komentar

Centro Apartments nalazi se u samoj pešačkoj zoni u ulici Trg Ćire Milekića 24, okružen mnoštvom sadržaja za turiste. Po mnogima, najlepši smeštaj u Sremskoj Mitrovici, odiše modernim i vintaž stilom sa svojih 7 apartmanskih smeštajnih jedinica.

Kuća datira još od 1794. i kompletno je renovirana 2019. godine. Apartmani su opreljemljeni modernim enterijerom i osvetljenjem i predstavljaju pravo uživanje za sve hedoniste. Svaki apartman poseduje 1 ili više Flat TVa sa raspberry pie android boxom, HDMI izlazom, besplatan WIFI, posteljina i peškiri se servisiraju na denvnom nivou, a od zajedničkih prostorija na raspolaganju su Vam moderna kuhinja, lobby soba kao i prostorija za pranje i sušenje veša.

U Centro Apartments ulazi se sa lozinkom na keypad i check-out iz hotela je takođe automatizovan, čime je omogućeno lako i diskretno prijavljivanje i odjavljivanje. U okviru hotela imate na raspolaganju da bookirate turističke vodiče za neke od turističkih tura, kupite poklon iz suvenir šopa.

Sremska Mitrovica je grad koji broji oko 40.000 stanovnika, sa austro-ugarskom prepoznatljivom arhitekturom, prošaran brojnim iskopinama starog Rimskog grada, Sirmium. Pored predivne gradske plaže, nezaobilazan je i obilazak nacionalnog rezervata Zasavica, ture obilazaka Fruške Gore, njenih brojnih manastira i prirodnih lepota. Grad je prepun sadržaja i iznenađenja, od hipodroma, brojnih dečijih parkova i igraonica, kafića, restorana, manifestacija…

BOOKING

AIRBNB

You may also like