MMA. Mitrovčanin Darko Stošić u subotu protiv Šamila Gazijeva

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Darko Stošić, MMA borac iz Sremske Mitrovice i Aleksandar Ilić će se 18. februara boriti na domaćem tlu i debitovati na 69. događaju BRAVE CG.

Darko Stošić i Aleksandar „Džoker“ Ilić zakoračiće u kavez BRAVE CF beogradske „Štark arene“ ovog meseca u okviru kulminacije BRAVE Serbia International Combat Week-a, najvećeg festivala borilačkih sportova u evropskoj istoriji.

U beogradskoj Štark Areni 18. februara 2023. godine biće održana borba u teškoj kategoriji, u organizaciji “Barve Combat Federation 69” i MMA federacije Srbije, između Darka Stošića i Dagestanca Šamila Gazijeva

Stošić je dobio dozvolu KSW organizacije za ovu borbu i prema njegovim rečima spreman je

 Prvobitno je trebalo da radim za pojas Brave organizacije, ali zbog ugovorne obaveze ta opcija je na kraju isključena. Takođe i dalje sam borac KSW a, gde ću se i vratiti posle ovog meča, napravljen je kompromis samo za ovu borbu – rekao je Stošić.

Stošić je sa skorom od 17 pobeda i pet poraza u top 3 rangirana borca istočne Evrope. Jedna od najvećih zvezda na Balkanu, srpski teškaš, ima crni pojas u džudou i zabeležio je 11 trijumfa nokautom.

IMMAF Svetsko prvenstvo, koje će trajati nedelju dana, startovalo je 11. februara i na njemu će učestvovati preko 500 sportista iz preko 60 zemalja u jako važnom momentu za evropski MMA.

Možda Vam se svidi i