Mitrovčanske rutinski do pobede

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. AS (Batajnica) 3:0 (25:20,25:17, 25:18) 75:55

Subota, 04. mart 2023. Mitrovačka gimnazija-Sremska Mitrovica, gledalaca 120; Sudije: Subašić Mirko – Rolj Božidar

Odbojkašice Srema su opravdale epitet favorita i ostvarile pobedu nad ekipom AS iz Batajnice u meču 19. kolu Superlige sa 3:0. Po setovima je bilo 25:20, 25:17, 25:18.
Izabranice Mirjane Musulin, su došle do osme pobede u domaćem šampionatu. Odlična na prijemu je bila Dunja Grabić koju su protivnice pokušavale da slome stalnim pritiskom kroz prijem servisa. To se pokazalo kao potpuno pogrešna taktika pošto je Dunja ostvarila ne samo visok nivo prijema već je bila i najbolji poenter Srema.
Ona je ostvarila 15 poena, a pratile su je Jovana Antić i Ana Sarić sa po osam. Srem je bio izvanredan na servisa sa 10 as lopti uz samo četiri greške a pogotovo se istakla Milica Živanović.
Posle ovog trijumfa Srem ima skor od osam pobeda i 11 poraza i nalazi se na sedmom mestu, dok je As pretpsolednji sa dve pobede i 17 neuspeha.
U idućem kolu odbojkašice Srema će na gostovanje Partizanu 10. marta, dok će ekipa iz Batajnice dočekati Spartak.
GŽOK Srem: Mihajlović Ana, Grabić, Gaćeša, Sarić, Dapčević, Jovanović, Stevanović, Egić, Milunović, Drašković, Antić, Živanović, Milojević, trener Musulin Mirjana, pom. trener Nikola Kapric

OK As (Batajnica): Arsić, Mijačević, Vasiljević, Miloradović, Lihtler, Skorupan, Stanković, Jovanović, Bojanić, Pavlašević, Janjić, Simeunović, trener: Đogatović

Možda Vam se svidi i